Sikerek és eredmények

Kedves Mária!

Köszönöm a meghívást. 2014. októberben kezdtem el az aviva tornát. Az első találkozón meg is kérdezted, hogy miért vagyunk itt. Mondtam, hogy policisztás vagyok, és akkoriban 26 éves voltam, és a dokik azt mondták, h természetes úton nem lehet babánk. Elkezdtem az aviva tornát, rendszeresen otthon tornáztam, és egészségesen táplálkoztam. Majd 2015. augusztusára terhes lettem. 2016 április 14-re várjuk a babát, így sajnos nem tudunk részt venni a találkozón.  

Nagyon szépen köszönöm a segítségét, azóta is mindenkinek javaslom az aviva tornát.

Bernadetta

Kedves Mária,

A tavalyi év során voltam egyszer egy ilyen foglalkozáson annak okán, hogy korai menopausát állapítottak meg nálam. 

Én nagyon hasznosnak éreztem a tornát, és néha napján otthon egyedül is alkalmaztam. Szerencsésnek érzem magam, mert úgy érzem a találkozás során sikerült elég jól elsajátítani a mozdulatokat és ez az otthoni gyakorlást is elősegítette. 

Sajnos nem tudok menni a találkozásra, de örömmel tudatom, hogy babát várunk a férjemmel. Korábban volt több sikertelen sejtnélküli lombik-kísérletünk is, de végül spontán, természetes úton mégis teherbe estem és immár betöltöttem a 16. hetet. A terhesség kapcsán egy ideig nem tudom alkalmazni a tornát, de ha megszületik a pici és túl vagyunk a kezdeti időszakon, akkor bizonoyasan fogom még használni, hiszen azt szeretném, hogy még visszatérjen a menstruációm.

Köszönettel: 

Eszter

Kedves Marika!

Én nem tudok menni, mert kisbabát várok. A szülés várható időpontja március 31.
A tapasztalatom a következő. 2014. novemberében végeztem el az aviva tanfolyamot, a munkám miatt csak itthon tudtam gyakorolni. Abban azonban próbáltam rendszeres lenni. Heti 2x mindig, de inkább 3x csináltam a gyakorlatokat. Az utolsó menstruációm első napja 2015. június 26. volt. Két év várakozás után,  hamarosan kisfiúnk fog születni.
Mindenkinek csak ajánlani tudom az aviva tornát és az egészséges táplálkozást. Mindenkinek hasonló örömet kívánok. 
Sok sikert a rendezvényhez és munkához.

Üdvözlettel: Heni

Kedves Mária!

Én 2014- ben találkoztam az Avivával. Egy alkalommal részt vettem a "képzésen", majd 3-4 hónapot tornáztam itthon. Második gyermeket szerettünk volna a férjemmel, de sajnos nem sikerült. 2014 dec.-ben, kiderült hogy állapotos vagyok és azóta már megszületett a drága kisfiam. Ez indokolja azt, hogy köszönöm szépen a meghívást, de most nem tudok rajta részt venni. Azonban, ha a példám segít, vagy támogat hitben bárkit, akkor nyugodtan tolmácsolhatja ezt a találkozón, én hiszem, hogy ennek köszönhetem kisfiamat.

Tisztelettel, és köszönettel: Kné. L. Anita

Kedves Mária!

Március végén jártam Nálad tanfolyamon és azóta rendszeresen végeztem a gyakorlatokat.

Jelenleg 5 hetes terhes vagyok és szeretnék mindent megtenni hogy ezt a terhességet ki tudjam hordani (két vetélésem volt - a második után is eltelt már fél év)  Szeretném megkérdezni, hogy a 18 alapgyakorlatot lehet-e tovább végezni - melyik gyakorlatot lehet, és melyiket nem - illetve milyen gyakorisággal. Vagy inkább a várandósok tornáját sajátítsam el Segítségedet előre is köszönöm és jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel,

 Éva